Steun mijn werk 

Ik ben zelfstandig journalist en onderzoeker. Zowel mijn live verslagen op Twitter als de artikelen op deze website kennen geen opdrachtgever waaraan ik kan factureren. Het voordeel daarvan is dat ik een eigen geluid kan laten horen en thema’s kan behandelen die elders blijven liggen. Om deze verhalen te kunnen blijven maken vraag ik donaties van lezers. Deze maken het mogelijk meer tijd in dit werk te steken. 

Als je me elke maand met een klein bedrag steunt, help je me dit werk te kunnen blijven doen. Met de onderstaande knop kun je maandelijks aan mij doneren. Als je alleen eenmalig wilt doneren, stel ik dat natuurlijk ook enorm op prijs. Daarvoor kun je de donatieknop gebruiken die onder mijn artikelen staat.

Op welke manier je me ook steunt, enorm bedankt!

 

Maandelijkse donatie Chris Aalberts € -

 

Administratie en support 

Het journalistieke werk op deze website wordt administratief ondersteund door Reporters Online, een netwerk van zelfstandige journalisten. Donaties worden door hen afgehandeld. Donaties kunnen worden betaald met iDeal, PayPal en overboeking. Er is geen retourbeleid, aangezien er geen fysiek product wordt geleverd. Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via [email protected]

Meer informatie over donaties staat in de algemene voorwaarden van Reporters Online. Deze zijn van toepassing op alle betalingen die via deze website verlopen. 

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32, 2013 PZ Haarlem
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 06-16477336 (alleen voor administratieve vragen)