Bio

English VersioN

 

Ik probeer de politiek als onbevangen buitenstaander te observeren zonder zelf onderdeel te worden van het systeem. Ik probeer me niet te laten leiden door de waan van de dag, maar onderzoek politiek die voor het grote publiek onzichtbaar blijft. Ik registreer wat er gebeurt, praat met direct betrokkenen en bevraag hun perspectieven. Ik doe dit niet van achter een bureau, maar ga zelf op onderzoek uit.

In het internettijdperk is het gewoon geworden dat heel veel informatie gratis beschikbaar is. Onderzoek kost echter tijd en geld. Dit kan niet opgebracht worden door advertenties: online leveren die nauwelijks iets op. Het is ook onwenselijk dat de overheid op grootschalige wijze journalistiek gaat bekostigen. Het is dus essentieel dat burgers meebetalen. Daarom vraag ik donaties van lezers. Zo blijft het mogelijk dit werk onafhankelijk te doen.

Voor vragen, suggesties of een verdere kennismaking, neem contact met me op.

Chris Aalberts

 

Contact

Vanwege intimidatie vanuit rechts radicale hoek is mijn telefoonnummer op deze plek verwijderd. Ik ben via e-mail ([email protected]) of Twitter (@ChrisAalberts) het snelst te bereiken. Ik reageer niet op telefoontjes met een afgeschermd nummer. Let op: van bedreiging wordt altijd aangifte gedaan.