Bio

English VersioN

 

Ik probeer de politiek als onbevangen buitenstaander te observeren zonder zelf onderdeel te worden van het systeem. Ik probeer me niet te laten leiden door de waan van de dag, maar onderzoek politiek die voor het grote publiek onzichtbaar blijft. Ik registreer wat er gebeurt, praat met direct betrokkenen en bevraag hun perspectieven. Ik doe dit niet van achter een bureau, maar ga zelf op onderzoek uit.

Ik publiceer het merendeel van mijn werk op deze website met hulp van Reporters Online, een online netwerk van onafhankelijke journalisten. Mijn werk wordt gefinancierd op basis van donaties van lezers. Onder mijn artikelen vind je daarom een donatieknop waarmee je je waardering kunt laten blijken. Via donatieplatform BackMe kun je mijn werk tevens structureel steunen. Zo blijft het mogelijk dit werk onafhankelijk te blijven doen.

Voor vragen, suggesties of een verdere kennismaking, neem contact met me op.

Chris Aalberts

 

Contact

Vanwege intimidatie vanuit rechts radicale hoek is mijn telefoonnummer op deze plek verwijderd. Ik ben via e-mail ([email protected]) of Twitter (@ChrisAalberts) het snelst te bereiken. Ik reageer niet op telefoontjes met een afgeschermd nummer. Let op: van bedreiging wordt altijd aangifte gedaan.

KvK-nummer: 34345887