Bio

English VersioN

 

Ik probeer de politiek als onbevangen buitenstaander te observeren zonder zelf onderdeel te worden van het systeem. Ik probeer me niet te laten leiden door de waan van de dag, maar onderzoek politiek die voor het grote publiek onzichtbaar blijft. Ik registreer wat er gebeurt, praat met direct betrokkenen en bevraag hun perspectieven. Ik doe dit niet van achter een bureau, maar ga zelf op onderzoek uit.

Ik publiceer het merendeel van mijn werk op deze website met hulp van Reporters Online, een online netwerk van onafhankelijke journalisten. Mijn werk wordt gefinancierd op basis van donaties van lezers. Onder mijn artikelen vind je daarom een donatieknop waarmee je je waardering kunt laten blijken. Via donatieplatform BackMe kun je mijn werk tevens structureel steunen. Zo blijft het mogelijk dit werk onafhankelijk te blijven doen.

Je kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van mijn werk. Via Twitter, Mastodon, Facebook, LinkedIn, Instagram en Telegram deel ik al mijn stukken die hier en elders verschijnen. Ik deel mijn werk tevens via mijn nieuwsbrief. Als je je daarvoor inschrijft krijg je bij elke nieuwe publicatie een e-mail.

Voor vragen, suggesties of een verdere kennismaking, neem contact met me op.

Chris Aalberts

 

Contact

Vanwege intimidatie vanuit rechts radicale hoek is mijn telefoonnummer op deze plek verwijderd. Ik ben via e-mail ([email protected]) of Twitter (@ChrisAalberts) het snelst te bereiken. Ik reageer niet op telefoontjes met een afgeschermd nummer. Let op: van bedreiging wordt altijd aangifte gedaan.

 

administratie en support

Ik publiceer op deze website journalistieke artikelen. Voor het deel ervan dat geen opbrengsten heeft uit publicatie elders vraag ik donaties via Reporters Online. Er is geen retourbeleid, aangezien er geen fysiek product wordt geleverd. Met een donatie steun je verdere publicatie van mijn journalistieke werk. Donaties kun je betalen met iDeal, PayPal en overboeking.

Administratie en support van de betalingen op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
[email protected]
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336 (alleen voor administratieve vragen)

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over de donaties en algemene voorwaarden van Reporters Online.